Voorfase

U woont achteraf en wilt er nog meer van genieten? Een ongebruikt weiland omvormen naar een mooie poel? Structuur aanbrengen in landgoedzones met lokale landschapselementen? Het is een greep uit de maatadviezen die ik in overleg met u kan geven voor uw tuin, erf of landschap.

 

Samen met u gaan we kijken naar uw wensen, natuurlijke kansen en onmogelijkheden. Met een analytische blik kijken naar de omgeving. Diversiteit, zichtlijnen, lokale omstandigheden en authentiek landschap zijn een deel van de elementen die ik hierin meeneem. 

 

Inrichting

Na het schetsen en akkoord in de voorfase is het dan zover; de schop kan de grond in. Met respect voor tijdstip en groeiseizoen kunnen we beginnen met de inrichting van nieuwe natuur, aanplant van inheemse soorten, nieuwe heggen en nog veel meer. Praktisch en uitvoeringsgericht.

 

Beheer

De fase na de inrichting is aangebroken; vaak een fase van geduld. Ook het aanvullend beheer wat volgt na een inrichting, is bespreekbaar. Indien wenselijk, kan ik adviezen geven voor een duurzaam en zo extensief mogelijk beheer.

Maak jouw eigen website met JouwWeb